Информация за доставка

Времето за изработка на дрехите е дадено с лента в десния горен ъгъл.
Поръчани артикули без печат експедираме максимум в рамките на 3 работни дни(Обикновено 1-2 дни)
В рамките на 1 раб. ден след направена поръчка наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката и данните от нея.
Поръчки направени в събота, неделя и празнични дни се потвърждават телефонно в първия следващ работен ден!

Доставка до врата или офис на куриер.

Работим основно с ЕКОНТ ЕКСПРЕС,освен ако клиента не е посочил друго.Тук опциите са доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС от който да си вземете пратка при което цената е от 3,99 лв или до Ваш адрес при което цената е от 6,49лв (www.garga.bg не носи отговорност при евентуална промяна на куриерските тарифи от куриера)

Доставка се прави само след потвърждение (по имейл или телефон) за успешно приета поръчка.

Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.

Времето за обработка на дадената дреха може да видите в горния десен ъгъл на всеки продукт.Там е указано времето ,за което даден продукт е готов за експедиция.Обикновено доставката отнема още един работен ден.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ

При доставка (наложен платеж)
При доставка на продукта заплащате дължимата сума на куриера. Поръчките се изпълняват след потвърждение от страна на клиента.