Slide Slide

Показване на 1–24 от 188 резултата

Филтър

Без минимално количество!

Обръщаме необходимото внимание както на Единични бройки (1 тениска), така и серии. Нашите сътрудници са винаги във Ваша услуга!

Тениски и фланелки

Памучни, изчистени, едноцветни

Изчистени памучни с къс ръкав.Детски, дамски и мъжки различни модели.Огромен избор на  едноцветни тениски.Голямо разнообразие размери и цветове фланелки.Различни материи и кройка и плътност .Богат асортимент от различни производители.Внимателно подбрани памучни фланелки за всеки вкус.Трикотажни за ежедневието, спорта и работата.На едро и на дребно.С персонално внимание към всеки клиент и тениска.Предлаганите от нас памучни модели са подходящи както за спорт и свободното време, така и за допъление към костюм (под ризата) .Брандиране и на фирмени фланелки. Голям избор от трико.Различни десени, кройки и размери.Различна плътност на материите и видове памук.Възможност за поръчка на печат картинки. Ваша щампа по собствен дизайн върху всяка тениска.Печат на надписи и снимки.Надписване и щамповане.Направа тениски за Вашия рожден денергенско или моминско парти или какъвто и да е повод

Печата  е по най – съвременната технология.Сертифицирани еко мастила.

Правим нещата с любов!!!

Бели, черни , сини ,зелени ,кафяви, сиви, розови, червени, жълти, оранжеви, бордо, меланжирани , вталени , широки , плътни ,памучни , трикотажни тениски.