Как бих могъл да направя поръчка?

Поръчка бихте могли да направите,след като изберете някой от готовите модели(При тях има възможност и за дообработка на елементите ,или направите собствен дизайн от някой от продуктите ,които предлагаме.

Другия вариант е да ни изпратите файловете които искате да се отпечатат,да Ви се направи модел на тениската от наш дизайнер след което да я одобрите.

Ако имате някакви въпроси не се колебайте да ни позвъните на някой от телефоните в сайта.

За поръчка през сайта не е необходимо да правите каквато и да е регистрация.

Какво се случва след като поръчам?

След като сте направили поръчка онлайн наш служител я преглежда и проверява поръчката телефонно(Молим за извинение за неудобството но ни се налага да проверяваме всички поръчки ) и Ви уведомява за очакваната дата за доставка.

Мога ли да закупя от Вашите артикули без печат или единични бройки?

Разбира се че може да закупите на посочените цени!За по големи количества и на едро свържете се с нас за да ви направим оферта.

Колко ще ми струва доставката?

Работим основно с ЕКОНТ ЕКСПРЕС,освен ако клиента не е посочил друго.Тук опциите са доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС от който да си вземете пратка при което цената е  от 3.99 лв. или до Ваш адрес при което цената е от 6.49лв (www.garga.bg не носи отговорност при евентуална промяна на куриерските тарифи от куриера)

Какво е качеството на печата?

Молим да разгледате секция технология на главното меню!