Epson SureColor F2000

За да осигурим възможно най-добро качество на артикулите,поръчани при нас за печат използваме за печат професионален DTG принтер за печат върху тъмен и светъл текстил Epson SureColor F2100 и Epson SureColor F2000, които се използва в производството на малки и средни серии.

Това и опитният екип от графични дизайнери,обработващ и преглеждащ всяко изображение за печат ни дават следните предимства:
Ниска себестойност на печата при професионално качество (Тоест не слагаме щампи,който седят понякога като кръпки а всеки детайл е отпечатан върху текстила с реалните цветове).Снабден с надеждната Epson TFP печатаща глава SureColor SC-F2000 може да отпечата бяла фланелка за 27 секунди, когато използва 2 х CMYK режим и тъмна фланелка за 111 секунди, когато използва CMYK + 4 х White, така че скоростта на печат е висока, но не за сметка на качеството.
Нашите щампи НЕ ИЗБЕЛЯВАТ И НЕ ПАДАТ нито на първото,нито второто ,нито на десетото пране!
Големина на печатното поле 40х50 см.,което позволява печата да е върху целият продукт а не само във формат А4.Тоест печата изглежда точно така както го виждате на снимките или в продуктовия дизайнер.
-Цветовете ,които се получават при печата се доближават на 99% до реалните и благодарение на мастилата Epson UltraChrome DG създават впечатляващ печатен резултат.
Мастилата Epson UltraChrome DG са нежни при контакта с кожата Ви и са отличени със сертификация от Oeko-Tex Standard 100, което означава, че не съдържат каквито и да било вредни субстанции.

Принтера е окомплектован със софтуера Garment Creator, който включва функция за калкулиране на себестойността, позволявайки Ви да прогнозирате разходите чрез изчисляване на количеството и цената на използваното мастило за всяка поръчка. Това дава свобода на въображението на дизайнерите и с лекота превръща проектите в качествено отпечатани привлекателни дизайни върху фланелки, шапки, чанти и др. до 25 мм дебелина повърхности.